Voorspellingen voor 2014

Hier staat het nieuws van de maand december 2013
administrator1
Site beheerder
Berichten: 1132
Lid geworden op: 18 sep 2002, 17:52

Voorspellingen voor 2014

Berichtdoor administrator1 » 22 dec 2013, 15:49

De werkloosheid zal gierend oplopen. Enerzijds door het ondernemers onvriendelijke klimaat dat door het linkse geteisem is opgetuigd en anderzijds door het wantrouwen van de consument in de overheid. Het 1ste halfjaar zou best eens 50.000 extra werklozen kunnen gaan worden.

In 2013 zijn we uitgekomen op circa 13000 faillissementen het hoogste aantal sinds 1980. Helaas worden ondernemers die dit overkomt door onze falende overheid volledig in de steek gelaten. Voor iedereen is er wat wat geregeld (vooral voor importvolk) in ons land maar voor ondernemers bitter weinig zo niet niks. Het 1ste halfjaar zal er een verdere slachting onder het MKB gaan plaats vinden en ook zeer veel middelgrote bedrijven gaan het niet redden. Schatting is rond de 5000 bedrijven failliet in het 1ste half jaar

Het aantal ZZP-ers (waarvan een groot aantal noodgedwongen) zal schrikbarende vormen gaan aannemen. Immers, met de nieuwe regelgeving dat werkgevers 12 jaar verantwoordelijk worden voor ziekte (verhoging WIA premie) ook als het bedrijf er geen schuld aan heeft zal ongekende terughoudendheid bij werkgevers teweeg gaan brengen. Kosten van deze WIA maatregel (voor de werkgever) , afhankelijk van salariëring tussen de 150.000 en 5000.000 per werknemer.

Er komt een gigantisch aantal Roma's, Roemenen en Bulgaren naar ons land toe. Fraude, geweld, overlast, inbraak, overvallen en diefstal wordt dagelijkse kost. Van vooral de Roma's zullen we grote last gaan krijgen. Pleinen, rotondes, overdekte winkelcentra, kerken, winkelstraten, overal zullen we ze gaan tegenkomen. Het steelt en rooft waar je bij staat en ook veel ouderen, gehandicapten en andere zwakke mensen zullen het slachtoffer worden van deze nietsontziende bende. Ze kunnen liegen en bedriegen zoals bijna niemand kan en vooral de leeftijd van de daders zal een ieder gaan verbijsteren.

De S-linkse indoctrinatie in ons land gaat steeds grotere vormen aannemen. Publieke omroep, papieren media, TV programma's, folders, acties en verder publiek trekkende linkse flauwekul wordt steeds meer dagelijkse kost. Overal wordt je door gestimuleerd om overal je geld aan te geven. Het zieligheidsyndroom dat in ons land sterk verankerd is zal zijn weg steeds verder in onze samenleving vinden. De zinloosheid van het smijten met geld in allerlei landen wordt nergens naar buiten gebracht en critici wordt de mond gesnoerd.

Kortom, van een betere economie is in 2014 geen sprake. Het consumentenvertrouwen is gemanipuleerd en de media proberen (door de overheid min of meer gedwongen) met positieve berichtgeving ons land weer op de rails te krijgen. Helaas zal er volgens mij niet veel van terecht komen.

Terug naar “December 2013”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast