Staking AH

Hier staat het nieuws van de maand maart 2013
administrator1
Site beheerder
Berichten: 1132
Lid geworden op: 18 sep 2002, 17:52

Staking AH

Berichtdoor administrator1 » 17 mar 2013, 17:16

In deze tijd gaan staken is "not done" ! Dat weten de vakbonden natuurlijk ook maar die proberen met dit soort acties hun steeds maar afnemende populariteit te corrigeren. Zonde van de moeite want het gaat gelukkig steeds slechter met de vakbonden. Nog niet eens 20 %
is nog lid van deze organisatie terwijl het een 15 jaar geleden ruim 40 % was. AH is een keurige werkgever die mee moet met de "nieuwe tijd". Steeds scherpere prijzen, luie NL-ers, allerlei ouderwetse rechten voor werknemers (plichten kennen een groot aantal niet) en verder sociaal vakbondsgebral. Dat werkt niet meer want het is geen 1975 meer ! Met het openstellen van de EU grenzen staan honderdduizenden werknemers te popelen om werk aan te pakken zonder enig commentaar en met echte werklust. En dat zoeken werkgevers en hebben ze hard nodig om de boel aan de praat te kunnen houden. AH zal eieren voor haar geld kiezen en NOG meer buitenlandse werknemers gaan aannemen. En zo zit straks heel NL thuis met een waardeloze uitkering terwijl het werk door import arbeiders wordt uitgevoerd. Oorzaak ?? Vakbonden bij uitstek. Zeg uw lidmaatschap op en help mee om " werk" ook voor inwoners van ons land actueel te houden !! DANK U WEL !!

administrator1
Site beheerder
Berichten: 1132
Lid geworden op: 18 sep 2002, 17:52

Re: Staking AH

Berichtdoor administrator1 » 24 mar 2013, 17:04

De vakbonden doen heel stoer of er geweldig veel bereikt is maar niets is minder waar. AH was al voornemens om eerder vaste contracten te verstrekken en alleen is dit nu eerder naar buiten gekomen. Verder is er weinig om niets bereikt. Vakbonden zullen zich niet afvragen waarom geen vaste contracten worden verstrekt? Zolang er allerlei procedures nodig zijn (ook als het een waardeloze werknemer betreft !!) om van je werknemers af te komen zal de werkgelegenheid nooit meer aantrekken.

Duitsland heeft het veel beter gedaan en plukt momenteel de vruchten van de afgebroken sociale verzorgingsstaat die onder Schroder tot stand is gekomen. Hoogste tijd om dat in ons land ook in te voeren. Soepel ontslagsysteem, matiging van lonen, lagere uitkeringen en kortere uitkeringsduur. We moeten met zijn allen aan de bak en tevens het importeren van allerlei buitenlanders met spoed aan banden leggen. Werk door buitenlanders laten uitvoeren terwijl NL-ers met dikke uitkeringen thuis zitten ? Dat kan toch niet goed gaan ???


Terug naar “Maart 2013”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast