Boekvorm door administrator

Wat zou er met spoed moeten plaats vinden om ons land weer leefbaar en financieel draagkrachtig te maken ?
administrator1
Site beheerder
Berichten: 1132
Lid geworden op: 18 sep 2002, 17:52

FNV wil van flexwerk af

Berichtdoor administrator1 » 09 okt 2016, 19:54

De fnv staat weer uitgebreid in de krant vanwege het maar steeds oplopende flexwerk. Eerst hebben ze daar zelf voor gezorgd en nu schreeuwen ze moord en brand. Ouderen komen niet aan een baan, werkgevers blijven huiverig om mensen aan te nemen en 50 en 60 plussers solliciteren zich een ongeluk zonder ook maar enige kans op een baan. Logisch fnv, sukkels. Eerst moet het MKB van de 2 jaar doorbetaling bij ziekte af en tevens moet de 10 jaar WIA premie verhoging als een personeelslid in de WIA komt worden afgeschaft. Tot slot moeten de vertrekregelingen worden geminimaliseerd en de opzegtermijn moet naar 1 maand. Zolang de achterlijke vakbonden blijven vasthouden aan ouderwetse niet meer van deze tijd zijnde (onbetaalbare) arbeidsvoorwaarden wordt het nooit meer wat. Oorzaak? De vakbond en niemand anders. Weg dus met dit hopenloze circus aan opvreters en mafketels die onze economie naar de kloten aan het helpen zijn!

administrator1
Site beheerder
Berichten: 1132
Lid geworden op: 18 sep 2002, 17:52

Re: Boekvorm door administrator

Berichtdoor administrator1 » 24 okt 2016, 20:52

Vandaag stond in de krant dat de pvda de Publieke Omroep meer geld wil geven zeker de regionale. Kunnen ze met hun steeds groter wordende islam achterban zetels gaan oogsten. Eigenlijk snap ik niet hoe een weldenkende NL burger op zo'n nsb partij stemt. Immers, ze staan voor de afbraak van uw vaderland en echt niet om een originele Nederlander ter wille te zijn. Weg dus met deze waardeloze afbraakpartij. BUHHHHHHH

administrator1
Site beheerder
Berichten: 1132
Lid geworden op: 18 sep 2002, 17:52

Pre toetreding Turkije

Berichtdoor administrator1 » 09 dec 2016, 21:57

De randdebielen van de EU hebben in verband met de pre-toetreding naar de EU aan Turkije een subsidie van 115 en 119 miljoen gestort voor de democratie en voor de ontwikkeling van de rechtstaat? Bijna een kwart miljard naar een zendeling ? Het blijkt nu dat er cellen van gebouwd werden en dat daar gemarteld en verkracht wordt. Wie dit verzonnen heeft moet wat mij betreft "tegen de muur". Geld van ons aan het graf Turkije geven. Stapelgek !!

administrator1
Site beheerder
Berichten: 1132
Lid geworden op: 18 sep 2002, 17:52

Fokken

Berichtdoor administrator1 » 10 dec 2016, 19:32

Zoals het er nu uit ziet kan het niet goed gaan wat de toekomst van de EU betreft. Het fokken in vooral Islamlanden gaat met ongekende snelheid. Steeds meer Anti Westers volk komt richting de EU om een beter leven en toekomst te realiseren. Geenzins van plan om zich aan te passen aan de normen en waarden die hier gelden maar alleen hun achterlijkheid is die waar ze in de EU mee verder willen. In hun land ontvluchten ze de dictatuur, de agressie, de onderdrukking, de vrouwvriendelijkheid en het geweld en als ze hier dan zijn dan proberen ze ons Westerlingen deze waanzin op te dringen. Onze achterlijke socialistische beleidsmakers halen al dit fokvee binnen en verstrekken ze van alles en nog wat van huis, eten, toelagen, gratis zorg en noem het maar verder maar op. Zo gaat onze cultuur snel naar de donder omdat het meeste volk commentaar heeft op onze Westerse levensstijl. Kijk maar naar Zwarte Piet, het kruis op de mijter van Sinterklaas, onze Kerstvieringen, het verplichte halal eten in gevangenissen, de bedreigingen naar tegenstanders bij de bouw van een nieuwe moskee, de Jodenhaat, het gesis naar onze vrouwen en ze te pas en te onpas hoer noemen en zo kan ik nog wel een A4tje vol schrijven. Recent komt Dijkhof tot de conclusie dat asielzoekers wel heel veel naar hun thuisland op vakantie gaan en dus eigenlijk helemaal geen asielzoekers zijn? Kortom, het importeren van allerlei buitenlands volk heeft ons en de EU geen enkel goeds gebracht. Wat zou er dan moeten gebeuren om het tij te keren?

Alle subsidie naar "zielige landen" moet terstond worden stopgezet en de EU grenzen moeten hermetisch dicht gaan. De EU beleidsmakers zijn volkomen gestoord en moeten desnoods met geweld uit hun ambt worden gezet. Weg met deze "waanzinnige club" die alleen maar de ondergang van de EU aan het bewerkstelligen is en zeker niet het floreren ervan. Na het sluiten van de grenzen en het stopzetten van subsidies moet de stofkam door al het geïmporteerde volk worden gehaald. Een ieder die ook maar met een klein beetje Anti Westerse opvattingen rond loopt moet de EU landen uit, het liefst met de hele familie. Elke moskee in de EU moet zeer zorgvuldig worden doorgelicht en bij twijfel over hun visie gesloten en gesloopt worden. Defensie moet in ieder EU land met 10 % omhoog en er moeten overal aan de grenzen van de EU hekken of muren komen. Grote delen van EU legers moeten met observatieposten de EU grenzen gaan bewaken volledig bewapend met het allernieuwste militaire materieel. Vervolgens moet er met andere landen buiten de EU met Westerse opvattingen samen gewerkt worden en dan vooral op militair gebied. Zodat er een blok gevormd worden om de overname door allerlei Anti Westerse landen te voorkomen. Eigenlijk is het al vijf voor 12 en de schuld van alle toekomstige oorlogen en overheersingen kan in de schoenen van het socialisme worden geschoven. Juist door deze stroming in de samenleving gaat het mis. Bijna alle media in EU landen is in handen van links met alle desastreuze gevolgen van dien. Met een kopje thee drinken, een zak geld geven en allerlei uitschot in de watten leggen komen we er niet maar het wordt wel dagelijks in de media gebracht waarin hele bevolkingen worden geïndoctrineerd. Tot zover, denk er maar eens over na?

administrator1
Site beheerder
Berichten: 1132
Lid geworden op: 18 sep 2002, 17:52

Berlijn

Berichtdoor administrator1 » 23 dec 2016, 20:43

En weer heeft een islam randdebiel een aanslag weten te plegen op nietsvermoedende Kerstmarkt bezoekers in Berlijn. Twaalf doden en ruim 20 gewonden. Ondanks de achterlijke dwaas die in Frankrijk in Nice voor een heel leger doden zorgden heeft de Duitse politiek ernstig tekort geschoten. Die hadden natuurlijk moeten zorgen dat er belemmeringen bij elke Kerstmarkt waren aangebracht door middel van zandzakken, betonblokken of heipalen. Maar nee hoor, men droomt lekker verder en denkt dat het allemaal niet zo'n vaart zal lopen. Gevolg? Onschuldige burgers hebben het gelag moeten betalen van Merkels achterlijke beleid en politiek onbenullen die al dromend in sprookjes geloven. Nee debielen! Nooit en te nimmer zullen Westerlingen samen met islam volk in vrede kunnen leven! Het blijft pleurisvolk die niets anders willen dan van het Westen een islamstaat maken. Het enige wat helpt is maatregelen nemen en de Westerse cultuur doorslaggevend maken met alles wat er in de EU gebeurd. Het aantal aanslagen zal eerder maandelijks dan per kwartel of jaar gaan plaatsvinden en mij zal het niet verbazen als het "dagelijkse kost wordt". Alleen in Duitsland lopen er ruim 550 extremisten rond die per stuk door 40 ambtenaren in de gaten gehouden moeten worden. In heel de EU zijn dat schrikbarende aantallen. De dader in Duitsland had contacten bij een extremistische moskee in Duitsland? Hoe kan het bestaan dat die moskee nog niet met de grond gelijk is gemaakt en dat iedere bezoeker achter slot en grendel zit? Dat is wat er gebeuren moet. Niks afwachten en de daders pakken als er doden gevallen zijn maar vooraf overweldigend ingrijpen. En als eerste GRENZEN DICHT voor islamvolk. Het is de ondergang van de EU in werking zetten met desastreuze gevolgen voor de originele bevolking van de EU. Oorzaak? Laffe EU bobo's en achterlijk socialistisch gezwam ! Islamieten moeten naar een land gaan waar ze hun achterlijkheid kunnen botvieren en niet in het vrije Westen. Schaam jullie diep laffe EU verraders in Brussel en laffe politieke honden in alle EU landen!!

administrator1
Site beheerder
Berichten: 1132
Lid geworden op: 18 sep 2002, 17:52

NPO

Berichtdoor administrator1 » 27 dec 2016, 10:26

De "staatsTV" wil niet openbaar maken wie er allemaal vette salarissen binnen harken. Dat zou de vrijheid van de journalistiek en de concurrentie in gevaar brengen? Hoe kan het toch bestaan dat dit Slinkse circus miljoenen (ruim 822 miljoen in 2015) aan belastinggelden binnen sleept en weigert openheid van zaken te geven? De bevolking van Nederland wordt al decennia geïndoctrineerd met allerlei socialistisch gewauwel met het huidige "watjesklimaat" als gevolg. Wordt het niet eens tijd deze omroep het zwijgen op te leggen en het aan de commerciële omroepen over te laten? Krijgen we tenminste onpartijdig nieuws en zinvolle programma's. De NPO is een clubje linkse "boys and girls" die rechts op onbeschofte wijze de zakken vullen. Met dank aan jarenlang slappe beleid.

administrator1
Site beheerder
Berichten: 1132
Lid geworden op: 18 sep 2002, 17:52

Asielzoekers ?

Berichtdoor administrator1 » 27 dec 2016, 10:58

Asielzoekers (lees profiteurs en welvaartrovers) mogen niet door de gemeente verplicht worden gesteld "binnen te blijven"? Ze geven overlast door andere asielzoekers (misschien wel echte?) te intimideren, ze gebruiken drank en drugs en doen aan zakkenrollen. Komen allemaal uit veilige landen en krijgen bij hun afwijzing "een brief mee dat ze het land moeten verlaten" ??????????? Wat een waanzin! Oppakken en de cel in. Eenmaal per dag mogen ze contacten met het thuisfront zodat die geld kunnen overmaken voor de terugreis. Daarna mogen ze de cel uit. Is deze flauwekul zo afgelopen. Watjescultuur hier. UHHHHH

administrator1
Site beheerder
Berichten: 1132
Lid geworden op: 18 sep 2002, 17:52

Daklozen

Berichtdoor administrator1 » 30 dec 2016, 09:49

Hoe kan het bestaan dan NL-ers die door omstandigheden dakloos zijn geworden door onze overheid gewoon in de steek gelaten worden (ruim 60.000 in ons landje)? Geen uitkering, geen opvang vanuit de overheid gezien (wel via het leger des heils en initiatieven van NL-ers), geen noodvoorzieningen maar gewoon"zoek het maar uit".

Wel allerlei buitenlands uitschot opvangen en die van alles en nog wat worden voorzien en de eigen bevolking laten barsten? Wie snapt het nu eigenlijk niet? Kijk maar naar de ASO asielzoekers die met veel pijn en moeite kunnen worden uitgezet? Zelfs daar zijn nog allerlei regels voor maar niet voor "gewone Nederlanders". Een schandalige gang van zaken !! Waar moet dat heen met dit zooitje Haagse hufters !! Afbranden die hap ! Walgelijk slinks volk ! Weg ermee

administrator1
Site beheerder
Berichten: 1132
Lid geworden op: 18 sep 2002, 17:52

Geweld tegen hulpverleners

Berichtdoor administrator1 » 02 jan 2017, 09:38

Geweld tegen hulpverleners.

Elk jaar wordt het steeds duidelijker waar sociaal gezwets, kopjes thee drinken met tuig en slap beleid toe leidt. Nu worden al op sociaal media walgelijke termen gebruikt zoals “op naar de volgende” als een agent in diensttijd aangereden is. Wanneer wordt er nu eens opgetreden als een hulpverlener wordt belaagd of als iemend dit soort termen durft achter te laten? Met straffen die er niet om liegen zoals 10.000 euro boete, verplicht nachtdiensten mee draaien, werkkamp met echte tucht en meer van dit soort harde straffen. Niks geen geleuter met taakstrafjes en ander sociaal gekweel. Van mij persoonlijk mogen ze stokslagen invoeren als een of ander randdebiel ook maar een pink naar een hulpverlener uitsteekt. Dan leren deze achterlijke figuren het vanzelf af en niet met het watjesbeleid van hedentendage. Schande voor onze slappe beleidsmakers en hulde voor al onze heldhaftige hulpverleners.

administrator1
Site beheerder
Berichten: 1132
Lid geworden op: 18 sep 2002, 17:52

Trump

Berichtdoor administrator1 » 21 jan 2017, 20:53

Vandaag is Trump als president van de USA in functie gezet. Demonstraties is diverse steden en veelal linkse prietpraat over de ondergang van de wereld. Allemaal gezwam dat nergens op slaat. Laat Trump maar eens zijn gang gaan. Toch een ondernemer die zijn sporen in de samenleving verdiend heeft. Altijd beter dan zo'n linkse lamlul die de verdere ondergang van de wereld aan het promoten is. Niks geen massale immigratie meer en geen miljarden stoppen in Afrikaanse landen. Zinloos. In begin 60-er jaren was er Biafra. Nu zijn we 50 jaar verder en het is nog een waardeloos zooitje daar. Voortplanten gaat goed maar daar blijft het over het algemeen wel bij. Dat mensen voedsel moeten hebben staat buiten kijf. Maar zorg er dan wel voor dat het ongebreideld fokken stopt. Anders is het dweilen met de kraan open !

administrator1
Site beheerder
Berichten: 1132
Lid geworden op: 18 sep 2002, 17:52

DENK

Berichtdoor administrator1 » 11 feb 2017, 16:52

Ja ja , de DENK politieke partij gaat, flink de boer opgeholpen door linkse journalisten die graag een praatje met dit Turkse uitschot willen maken een statement maken. De eerste partij die in ons land een politieke aardverschuiving gaat veroorzaken. Die 2 Turken hadden natuurlijk direct de politiek uitgegooid moeten worden maar het huidige Haagse zooitje heeft niet de moed gehad deze wantoestanden een halt toe te roepen. Zo kunnen " afvalligen" een eigen partij oprichten dat vanaf het allereerste begin natuurlijk de bedoeling was. Dit volk liegt en bedriegt omdat alles wat de Islam aangaat geoorloofd is en de ongelovigen de pot op kunnen. Laten we niet vergeten waar deze twee landverraders vandaan komen! Van de PVDA natuurlijk ! Die hebben die twee smeerlappen binnen gehaald met alle gevaren voor onze samenleving. Want, .. er zijn inmiddels een miljoen moslims in ons land waarvan een groot aantal DENK een warm hart toe draagt. We zullen niet veel kansen meer krijgen als Geert straks geen eind maakt aan de ongebreidelde instroom en voortplanting van moslims. Het is 1 minuut voor 12 !

administrator1
Site beheerder
Berichten: 1132
Lid geworden op: 18 sep 2002, 17:52

DENK

Berichtdoor administrator1 » 05 mar 2017, 21:28

Zo, nog een goede week te gaan en dan is de 1ste stap naar de ondergang van ons land ingezet. DENK gaat een zetel of 5 halen en zal dan in ons democratische land mee gaan tellen in regeringsbesluiten waar het niet zal nalaten vooral de Islamitische achterlijkheid als wensenpakket gehonoreerd te krijgen. De gevolgen laten zich raden. Het allerergste is nog dat dit gebeurd onder toeziend oog van de huidige regering en betaald wordt door de Nederlanders zelf ! SCHANDE dat deze pvda afvalligen de lengte krijgen om hun stenen tijdperk waanzin in onze samenleving geïntrigeerd te krijgen. Het wordt de hoogste tijd dat vertrekkers uit de 2de kamer hun zetel en uitkering kwijt zijn ipv de mogelijkheid te krijgen een eigen partij te beginnen. Dit was natuurlijk allemaal vooropgezet want ongelovigen besodemieteren is vanuit hun achterlijkheid geoorloofd. !

administrator1
Site beheerder
Berichten: 1132
Lid geworden op: 18 sep 2002, 17:52

De hufters

Berichtdoor administrator1 » 29 apr 2017, 17:17

De HUFTERS

Het linkse uitschot heeft zelf voor elkaar gekregen dat politie niet met cijfers naar buiten durft te komen met het geïmporteerde vullis dan asielzoeker heet. Alleen in Duitsland (die wel de criminaliteit in kaart brengt van dit kleren volk) zijn afgelopen jaar 174.000 gevallen genoteerd waar asiel-uitschot bij betrokken was. Ons land waar SLINKS de media in handen heeft wordt alles "onder de pet gehouden". Het is gewoon landverraad, niet meer en niets minder. Groen Slinks wil een ruimhartig asielbeleid. Welja, nog meer uitschot ons land binnen halen. Het gaat steeds meer mis in het land, veroorzaakt door het Slinkse NSB volk in ons land. SCHANDE !!!!!

administrator1
Site beheerder
Berichten: 1132
Lid geworden op: 18 sep 2002, 17:52

Weer een aanslag in Londen

Berichtdoor administrator1 » 04 jun 2017, 16:32

En WEER heeft het islamitische vuilnis toegeslagen in Londen. En WEER zijn onschuldige burgers het slachtoffer van het wanbeleid van de vet betaalde EU dwazen. Die denken dat wij Westerlingen met islam mensen gelukkig kunnen samenleven. Dat zal nimmer lukken al het slinkse gezwam ten spijt. Schande over de EU ! Het zijn LANDVERRADERS !!!


Terug naar “Hoe krijgen we Nederland weer op de rit ?”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast