Bonden woedend weggelopen bij onderhandelingen DAF.

Hier staat het nieuws over de maand december
administrator1
Site beheerder
Berichten: 1132
Lid geworden op: 18 sep 2002, 17:52

Bonden woedend weggelopen bij onderhandelingen DAF.

Berichtdoor administrator1 » 19 dec 2008, 14:02

Bonden woedend weggelopen bij onderhandelingen DAF.

De vakbonden zijn woedend weggelopen bij het overleg over de werktijdverkorting die DAF Trucks had aangevraagd. Het schijnt niet mogelijk te zijn zonder toestemming van de bonden deze werktijdkorting aan te vragen??? We hebben dan precies de reden boven water waarom de economische voorspoed van ons land zo stroef verloopt (en altijd zal blijven lopen). Door de overheid worden we bedolven met verplichtingen, wet en regelgeving. De vakbonden doen daar een schepje bovenop en zo is ondernemend en betalend Nederland aan de goden overgeleverd. De staat betaald en bepaald. Ondernemers betalen grotendeels alle miskleunen en het beleid van de overheid en zijn volkomen rechteloos. De WW pot zit vol met 9 miljard euro en nog moet werkverstrekkend Nederland zich in alle bochten wringen om van hun personeel af te komen. Als een werkgever 100 man aanneemt hult de overheid en de vakbond zich in zwijgen. Als door economische omstandigheden personeel de laan uit moet, worden alle registers open getrokken om dit te voorkomen.
Zolang dit starre ontslagsysteem blijft bestaan zal het nimmer goed komen met de economie van ons land. Als straks de economie weer vlot getrokken wordt zal heel ondernemend NL ernstig terughoudend zijn met
het aannemen van nieuw personeel. Tijdens de crisis hebben ze massaal alles wat ziek, zwak en misselijk was met dikke vergoedingen kunnen ontslaan dus hoe denkt u nu hoe het in betere tijden zal gaan?

Terug naar “December 2008”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast